Byggföretag i Nacka, Sickla och Boo i Stockholm

Genom åren har vi agerat Huvudentreprenör till nybyggnation av hus och villa, badrum, kök, altaner, lägenhetsrenoveringar, tak, golv m.m. Vi har ett gediget kontaktnät inom alla yrkesgrupper som vi anlitar regelbundet. En av våra närmaste samarbeten är med ett takbyggarföretag som utför takläggning i Nacka & Saltsjö-Boo i östra Stockholm runt Saltsjöbaden, Värmdö, Djurö m.m. Detta innebär att du som kund har en kontaktperson med totalansvar för projektledning och samordning mellan de olika yrkesgrupper genom hela ditt byggprojekt.

Tjänster:

 1. Badrumsrenovering
 2. Garagebyggnationer
 3. Husbyggnationer
 4. Hyresgästanpassning
 5. Köksrenovering
 6. Kontorsrenovering
 7. Markarbeten
 8. Takrenovering
 9. Målning
 10. Trapphusrenovering
 11. Glasa in Balkong
 12. Renovera Tegelfasad
 13. Stensättning & Lägga betongplattor

Arbetar Lokalt i Nacka och Värmdö

Vi åtar oss gärna projekt i närheten av vår hemmabas och utfört flera projekt i Viksdalen, Kolarängen, Älta, Saltsjö-Duvnäs, Fisksätra, Skuru, Ektorp, Saltsjö-Boo, Björknäs, Kummelnäs, Orminge, Velamsund, Saltsjöbaden, Solsidan och Älgö till Värmdö och Ingarö.

Ordentliga Hantverkare 

Våra projekt har uppmärksammats i flertalet inredningsmagasin och andra tidningar. Passa på att ta till vara på ROT-avdraget när du använder våra tjänster till ditt hem eller bostadsrätt. Vi innehar självklart F-Skattsedel och Erforderliga försäkringar. Vi använder alltid toppmaterial från bygghemma.

Fackmannamässigt utförande

Välkommen att kontakta oss idag för frågor, information och kostnadsfri offert på snickare@byggfirma-nacka.se

Kontakta oss

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *