Renovera tegelfasad i Nacka, Saltsjö-Boo, Stockholm

Vi är en Stockholmsbaserad fasadentreprenör som bland annat hjälper till med renoveringar av tegelfasader. Du kan anlita oss för hjälp med tegelfasader på villor, hyreshus, butiks- och kontorsfastigheter, industrilokaler med mera.

Vi hjälper dig med renovering och underhåll av tegel, fogar och armering

Tegelfasader hör till de mest hållbara fasadtyperna. Trots detta behöver de förstås som alla andra fasader förr eller senare underhåll. Väder och vind gör sitt och leder till slitage. I många fall är det bra med underhåll på tegelfasader med några års mellanrum för att undvika större kostnader på sikt. Dessa är några typer av arbeten vi kan hjälpa till med när det gäller tegelfasader:

 • Omfogning av tegelfasader och tegelrenovering
 • Reparation av frostsprängningar
 • Armering av tegelstenar

En duktig och kompetent fasadentreprenör för hela Stockholm

Vi utför renoveringar av tegelfasader i och runt Stockholm i områden som Östermalm, Hammarby Sjöstad, Mälarhöjden och Hägersten. Till våra kunder räknar vi bland annat fastighetsägare, privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, byggföretag och stiftelser.

Vi är redo att hjälpa till – boka oss för kostnadsfritt hembesök med konsultation

Slå oss en signal eller skriv till oss i kontaktformuläret på den här sidan. Vi besvarar alla förfrågningar så snabbt vi kan. Välkommen!

Lämna ett meddelande

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *