Renovering av kontor i Nacka, Orminge & Värmdö i Stockholm

Vi är en lokal byggfirma från Saltsjö-Boo som hjälper företag och föreningar med ombyggnation av kontor i östra Stockholm. Företaget har renoverat kontor i områden i bland annat Velamsund, Saltsjöbaden, Solsidan och Älgö till Värmdö och Ingarö.

Totalrenovering till företagare

Då vi är en totalentreprenör kan vi erbjuda totalrenoveringar av kontor. Detta betyder att vi kan ta in en projektledare, rita upp kontoret, installera kablar och rör, gipsväggar och måla om. Vi kan till och med hjälpa till med nystart där vi sätter upp alla möbler, kontorsbord och sätta upp era datorer. 

Nyttja ROT-avdraget för kontor i hemmet

Om du är en privatperson som vill bygga om exempelvis källaren eller ett av rummen till ett hemmakontor så kan vi hjälpa er nyttja ROT-avdraget. Detta innebär att du kan dra ned kostnaderna på upp till 30%. Vi fixar också pappersarbetet så du slipper tänka på det.  

Vill du veta mer om oss?

I så fall är ni välkomna att kontakta oss idag för frågor, information och kostnadsfri offert på snickare@byggfirma-nacka.se eller genom att lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger.

Lämna ett meddelande

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *