Balkonginglasning i Nacka till Sollentuna i Stockholm

Att glasa in balkongen är ett sätt att förlänga sommaren och att göra den till en uteplats som går att använda även när vädret inte är så bra. Vi är ett skickligt och välrenommerat byggbolag i Sollentuna som under många år genomfört balkonginglasningar i bland annat Enskede, Liljeholmen och Hammarby Sjöstad.

Kundnära och precisa balkonginglasningar

Vi slutför alla våra projekt inom avtalade budget- och tidsgränser, och självklart med all den yrkesskicklighet som ger dig ett resultat av hög kvalitet. Vi kan hjälpa dig att skapa fullständigt isolerade balkongmiljöer för vinterträdgårdar eller enklare varianter för att ge vindskydd och allt däremellan.

Vill du glasa in din egna balkong?

Då kan du ha rätt att utnyttja ROT-avdraget för att göra inglasningen billigare. Vi hjälper dig göra avdraget så att du kan få inglasningen utförd upp till 30 procent billigare. Fråga oss om ROT när du hör av dig till oss.

Hör av dig för balkonginglasning i hela Stockholmstrakten

Har du en balkong som du vill glasa in i Nacka, Saltsjö-Boo, på Värmdö eller någon annan ort nära Sollentuna? Ta kontakt med oss med en förfrågan så ger vi dig en kostnadsfri offert. Priset i offerten är vad du betalar när arbetet är färdigt, inga andra avgifter eller kostnader tillkommer.

Lämna ett meddelande

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *